Akademia Kulinarna SPOT. to EAT oraz Restauracja SPOT. zapraszają 26 kwietnia 2014 roku do SPOT. na cykl wydarzeń poświęconych polskim winom oraz serom. Spotkanie poprowadzi Redaktor Naczelny Magazynu Wino: Tomasz Prange-Barczyński.

 

W programie:

11.00-14.00; prowadzący: Tomasz Prange-Barczyński
Degustację komentowaną win polskich z udziałem przedstawicieli polskich winnic.
cena: 150 zł
zapisy: warsztaty@spot.poznan.pl


Warsztaty kulinarne z serami
11:00-13.00; prowadzący: Maja Skorupska i Adam Turowiec, pasjonaci gotowania i miłośnicy rodzimych produktów wysokiej jakości.
Cena: 130 zł
zapisy: warsztaty@spot.poznan.pl


Otwarta degustacja polskich win i serów zagrodowych
16.00-18.00; prowadzący: Tomasz Prange-Barczyński
Bezzwrotna kaucja za kieliszek: 20zł, płatne na miejscu

Degustacja będzie miała charakter otwarty dla wszystkich amatorów i pasjonatów polskich win i serów. Będzie można nie tylko napić się wybranych win polskich i spróbować serów, ale także porozmawiać z wyżej wymienionymi producentami i zakupić wybrane produkty.

 

Więcej szczegółów na Polskie wina i sery zagrodowe